Nieuws

  • 20 december 2018
cover jaarverslag 1718 DBRC

Jaarverslag 2017-2018

Via deze link kan u het jaarverslag inkijken van de DBRC over de werkzaamheden tijdens het afgelopen werkjaar 2017-2018.
rverkb1
  • 7 december 2018

Persbericht - Raad voor Verkiezingsbetwistingen

DBRC Dienst van de Bestuursrechtscolleges   Voor 24 steden of gemeenten is nog een bezwaar hangende bij de Raad voor Verkiezingsbetwistingen. De overige lokale verkiezingen zijn door de Raad geldig verklaard.  
Openingszitting 2017
  • 2 oktober 2018

Uitnodiging openingszitting DBRC - dinsdag 6 november 2018

U  bent van harte uitgenodigd dinsdag 6 november 2018, late namiddag op de openingszitting van de DBRC en de bestuursrechtscolleges. Het volledige programma vindt u hier:
mhhcfront
  • 1 maart 2018

Milieuhandhavingscollege wordt Handhavingscollege

Na de inwerkingtreding van de regelgeving inzake de omgevingsvergunning zelf is nu ook deze omtrent de handhaving van de omgevingsvergunning in werking getreden.
zitting R.Verkb.
  • 15 oktober 2018

Kijksluiter - informatieve video

Vraagt u zich af waarvoor de 3 bestuursrechtscolleges bij de DBRC bevoegd zijn ? Of hoe een zitting bij de Raad voor Verkiezingsbetwistingen, 1 van deze 3 bestuursrechtscolleges, verloopt ?
rvvb5
  • 29 mei 2018

Persbericht - Zuiderdokken Antwerpen - schorsing

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN Schorsing van de tenuitvoerlegging van de stedenbouwkundige vergunning voor het bouwen van twee ondergrondse parkings ter hoogte van de Gedempte Zuiderdokken te Antwerpen
rvvbfront
  • 29 augustus 2017

Persbericht - gevangenis Dendermonde - verwerping schorsingsvordering

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN Verwerping van de vorderingen tot schorsing van de tenuitvoerlegging van  stedenbouwkundige vergunning voor de bouw van een nieuwe gevangenis te Dendermonde.
rvvbfront
  • 12 oktober 2018

Werfreserve referendaris

De DBRC legt een wervingsreserve aan voor de functie van referendaris. Meer info vindt u op de vacatures-pagina.
hoogspanning
  • 11 april 2018

Info - geen facebook pixel

Beste bezoekers De laatste dagen is er heel wat te doen en te lezen rond het gebruik van de Facebook pixel op websites.  Graag willen we jullie via deze weg even geruststellen. Deze website bevat geen pixel.    
rvvb 1
  • 29 augustus 2017

Persbericht - site Essers (Genk) - verwerping schorsingsvordering

RAAD VOOR VERGUNNINGSBETWISTINGEN Verwerping vordering tot schorsing voor uitbreiding van industriële site van Essers te Genk